UFC vechtbaas haalt Francis Ngannou door het slijk! 'Bullsh*t deal' Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas haalt Francis Ngannou door het slijk! 'Bullsh*t deal'

UFC vechtbaas haalt Francis Ngannou door het slijk! 'Bullsh*t deal'

Dana White de UFC vechtbaas is woedend over de nieuwe deal die PFL en Francis Ngannou hebben gesloten om zich aan te sluiten bij de concurrerende organisatie.

Voormalig UFC kampioen Ngannou kreeg concessies die hem een aandeel in PFL geven, een bestuursrol in PFL’s expansie naar Afrika, de vrijheid om te boksen en zijn eigen sponsors na te jagen, en de gegarandeerde vergoeding van $2 miljoen voor elk van de tegenstanders die hij als PFL vechter tegenover zich krijgt.

White antwoordde op deze nieuwtjes tijdens de post-fight persconferentie na UFC Vegas 73. Hij vertelde dat de deal volgens hem geen zin heeft. Hij betwijfelt of het een verstandige en financieel haalbare zet voor PFL is om Ngannou in dienst te nemen, terwijl de PFL $2 miljoen betaalt voor elke tegenstander.

PFL gaat spijt krijgen van binnenhalen Francis Ngannou

White kondigde ook aan dat er geruchten bestaan dat PFL $283 miljoen of meer aan de Midden-Oosten zal lenen om Bellator MMA te kopen, wat volgens White geen financieel verstandige manier is om de business te runnen.

Ngannou krijgt ook de kans om in pro bokswereld te stappen met zijn PFL verbintenis, iets waar de UFC nooit aan wilde voldoen. Ok hierover zegt White dat de PFL zich nog wel achter de oren zullen krabben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws