Boksdebuut UFC-ster Francis Ngannou nog deze zomer tegen top tegenstander Nieuws
Nieuws

Boksdebuut UFC-ster Francis Ngannou nog deze zomer tegen top tegenstander

Boksdebuut UFC-ster Francis Ngannou nog deze zomer tegen top tegenstander

Francis Ngannou's hoofdcoach, Eric Nicksick, heeft een mogelijke deadline van augustus of september dit jaar voor het langverwachte boksdebuut van de voormalige UFC-ster onthuld.

Daarnaast heeft hij ook een alternatief plan aangedragen als het boksdebuut van Ngannou niet vóór de van augustus of september deadline plaatsvindt. "Als we in augustus of september nog niets van boksen te zien krijgen, zullen we overstappen en terugkeren naar MMA", zegt Nicksick.

Boksdebuut UFC-ster Francis Ngannou in augustus of september 2023

"We zullen ervoor zorgen dat we onze vaardigheden ontwikkelen. Omdat daar waar we als team onze beste prestaties hebben behaald niet tijdens de trainingen, maar buiten de trainingen."

Nicksick meldde verder dat Ngannou nog steeds aan het revalideren is van zijn knieblessure, en daarom het liefst bokst voordat hij terugkeert naar MMA.

Bovendien voegde hij eraan toe dat Ngannou door middel van boksen aanzienlijke hogere bedragen kan krijgen voordat hij zijn comeback maakt in de MMA kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws