'Hij houdt van knokken!' Dana White onthult Donald Trump's favoriete UFC-vechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hij houdt van knokken!' Dana White onthult Donald Trump's favoriete UFC-vechters

'Hij houdt van knokken!' Dana White onthult Donald Trump's favoriete UFC-vechters

Donald Trump de voormalige president van de Verenigde Staten, houdt van MMA vechten. UFC vechtbaas Dana White onthulde de favoriete MMA-vechters van Trump.

Vechtbaas White sprak op de UFC 287 persconferentie na het event en stonde de aanwezige pers te woord. Donald Trump woonde het evenement ook bij dat in Miami werd gehouden. De voormalige president van de Verenigde Staten werd liefdevol ontvangen door de aanwezige fans die in gezang uitbraken.

“Hij (Trump. red), bleef tot het laatste gevecht en vertrok toen. Hij houdt van de sport. Hij houdt van de gevechten. En zoals ik al vaak zei, hij is een ongelooflijke vriend geweest", vertelde Dana White in het interview na het event.

Donald Trump is een groot UFC fan en houdt van MMA vechten

Trump werd tijdens de uitzending ook meerdere keren toegesproken. Kevin Holland ging na zijn overwinning op de hoofdkaart van UFC 287 praten met Dana White en Donald Trump. Ondertussen prees Jorge Masvidal, nadat hij zijn pensionering had aangekondigd, Donald Trump als de grootste president in de geschiedenis.

Dana White onthulde vervolgens de favoriete vechters van Donald Trump. “Deze man belt me twee keer per maand en zal een uur met me praten over gevechten die zijn geweest sinds de laatste keer dat we elkaar spraken. Hij kent iedereen. Hij weet wat ze deden en tegen wie ze het laatst vochten."

Hij is een grote vechtfan houdt van dit soort dingen. Drie keer raden wie zijn favoriete vechters zijn: Masvidal en Colby Covington,” voegde White eraan toe. Trump wordt nu strafrechtelijk vervolgd in de Verenigde Staten, maar heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en zal naar verwachting in 2024 wederom strijden in de race om het presidentschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws