Nate Diaz weigert kooigevecht met Jake Paul! 'Maar klappen gaan er vallen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nate Diaz weigert kooigevecht met Jake Paul! 'Maar klappen gaan er vallen'

Nate Diaz weigert kooigevecht met Jake Paul! 'Maar klappen gaan er vallen'

Jake Paul en Nate Diaz gaan in augustus tegen elkaar de boksring in, maar nu claimt Paul dat Diaz weigerde om een MMA-gevecht aan. Het terrein waar Diaz zich thuis voelt.

Youtuber Jake Paul heeft onlangs beweert dat MMA veteraan Nate Diaz alle aanbiedingen voor een MMA gevecht tegen hem geweigerd heeft. Hoewel dit verrassende nieuws is en er voorlopig vanwege Paul geen bewijs is gegeven dat Diaz een aanbieding heeft geweigerd, zetten de twee mannen hun strijd voort in de bokswereld.

In augustus staan Paul en Diaz tegenover elkaar voor een bokswedstrijd. Paul heeft al veel grote namen in de sport in het verleden geconfronteerd, zo won hij van Ben Askren en Tyron Woodley. In de rematch met Woodley werd deze vervolgens hard uitgeschakeld.

Nate Diaz wil geen MMA-gevecht tegen Jake Paul

Vervolgens won Paul door middel punten van Anderson Silva, maar zijn ongeslagen reeks eindigde in februari van dit jaar toen hij het opnam tegen Tommy Fury. Nate Diaz is ondertussen al druk bezig met het voorbereiden op de bokswedstrijd.

Hoewel hij en zijn broer er niet uitzien als de meest fysiek indrukwekkende vechters, hebben de twee mannen bewezen dat ze zicht tot perfecte conditie trainen. Er is ook gezegd dat de twee marathonniveau uithoudingsvermogen bezitten, wat onderstreept werd door de prestaties in de kooi.

Paul is een krachtige bokser, dus mocht Diaz de Youtuber gaan uittrekken en vermoeien, is hij waarschijnlijk in staat om met zijn aanval de man uit te schakelen. De persconferentie voor deze wedstrijd was echter erg tam, maar veel fans kijken er toch naar uit en hopen op een waardig gevecht tussen de twee vechters.

6 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws