Bizarre onthulling in Joe Rogan's Podcast door UFC ster Daniel Cormier MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bizarre onthulling in Joe Rogan's Podcast door UFC ster Daniel Cormier

Bizarre onthulling in Joe Rogan's Podcast door UFC ster Daniel Cormier

Voormalig UFC-kampioen Daniel Cormier heeft onthuld wat hij dacht tijdens de beruchte persconferentie vechtpartij tegen Jon Jones bij UFC 178.

Cormier's openbaring op Joe Rogan's Podcast

'DC' maakte onlangs zijn debuut op de populaire podcast 'The Joe Rogan Experience' van mede UFC-commentator Joe Rogan. Tijdens zijn verschijning sprak Cormier over het denkproces dat mogelijk heeft geleid tot het incident waarbij Mike Tyson Evander Holyfield beet tijdens hun beruchte gevecht in 1997.

De voormalige UFC-kampioen beschreef vervolgens zijn eigen confrontatie met Jones tijdens de face-offs op de UFC 178 persconferentie en trok parallellen tussen de twee incidenten. "Mike Tyson gaat zich niet terugtrekken voor [Evander Holyfield]. Dus hij beet hem... Toen ik in die [persconferentie] gevecht met Jon Jones was, was ik op dat moment nog ongeslagen en we waren in het MGM Grand, en hij gaf me een kopstoot, zette zijn hoofd tegen me aan."

Cormier's eigen confrontatie met Jones

"Dus ik duwde hem. Hij is ook een alfamannetje. Dus die klootzak valt me aan. Dus we beginnen te vechten... en Joe, de beveiligingsmedewerker van de UFC valt onder me, maar nu lig ik op mijn rug terwijl we van het podium vliegen. Ik zal zeggen dat ik erover nadacht om die klootzak te bijten, want wat doe ik op mijn rug?"

Cormier legde verder uit waarom hij eraan dacht om 'Bones' te bijten tijdens de confrontatie: "Als ik hem had vastgepind, zou dat een reactie zijn geweest van een kerel die normaal gesproken in de meeste plaatsen ter wereld als de alfaman rondloopt. En dan, als hij zichzelf onderop vindt als de alfaman, moet hij een manier vinden om te overleven. Dus dat is wat Mike Tyson zou doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws