Lafbek Conor McGregor durft gevecht met topkickbokser niet aan: 'Het geld is er' Nieuws
Nieuws

Lafbek Conor McGregor durft gevecht met topkickbokser niet aan: 'Het geld is er'

Lafbek Conor McGregor durft gevecht met topkickbokser niet aan: 'Het geld is er'

Buakaw Banchamek de legendarische Muay Thai-vechter, heeft de wens uitgesproken om Conor McGregor uit te dagen in een bare-knuckle gevecht. Nick Chapman, CEO van BKFC Azië, zegt dat ze het geld hebben om het te laten gebeuren. De vraag is echter of de Ier de moed heeft om de uitdaging aan te gaan en zijn handtekening te zetten.

Fans willen al zien hoe Conor McGregor de vier-ons handschoenen laat vallen en onder de vlag van Bare Knuckle Fighting Championship vecht, sinds hij binnenstapte in de ring bij BKFC 41 voor een confrontatie met de regerende 'Koning van het Geweld' Mike Perry.

Buakaw, die in november zijn tweede optreden voor de promotie maakte, behaalde een indrukwekkende overwinning op de mede Thaise icoon Saenchai bij BKFC Azië 5. Kort daarna riep hij Conor McGregor uit voor een gevecht en probeerde de voormalige UFC-kampioen uit te dagen door te suggereren dat hij "niet de moed" heeft om in een bare-knuckle gevecht tegen hem te strijden.

Conor McGregor de excuus Truus

Nick Chapman uitte vergelijkbare gevoelens tijdens de bespreking van de potentiële confrontatie. "We stelden hem dezelfde vraag die de media hem stelden," zei Chapman. "Als je tegen iemand in bare-knuckle Thai zou kunnen vechten, wie zou het dan zijn?

Hij zei, 'Mijn ultieme gevecht zou tegen Conor McGregor zijn, maar hij denkt ook niet dat Conor McGregor de moed heeft om in bare-knuckle Thai te vechten, omdat hij hem zou verslinden en hij meent het echt."

Niet genoeg geld

"Nadat hij het artikel uitbracht, ging het viraal en werd het gek, vooral in de Thaise media, maar zou McGregor het echt doen? Ik denk van niet. Ik denk dat hij het zou laten afweten. Hij is naar onze evenementen geweest en heeft gezegd dat hij hopelijk bare-knuckle zou vechten. Mijn vraag is, zou McGregor tegen Buakaw vechten in bare-knuckle Thai? Dat is de vraag. Ik denk van niet. Hij zou waarschijnlijk met een excuus komen zoals, 'Eh, je zou me niet genoeg kunnen betalen.' We hebben backers in het Midden-Oosten die het daar misschien niet mee eens zijn."

Het grootste obstakel zou McGregor's huidige contract met de UFC zijn. De Ier bereidt zich momenteel voor op een langverwachte terugkeer naar de Octagon in 2024. Zelfs als de twee bedrijven een tijdelijke wapenstilstand zouden kunnen uitwerken, is Chapman niet zo zeker of McGregor de kans zou grijpen.

"Denk er echt over na als een gevecht," voegde hij eraan toe. "Vergeet alle andere details rond het organiseren van een gevecht. Heeft McGregor de moed om in een bare-knuckle Thai gevecht te stappen met Buakaw? Dat is de vraag."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws