Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem

Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem

Badr Hari doorbreekt stilte! Reageert op gevecht met Alistair Overeem

Badr Hari heeft een lange stilte op social media doorbroken. Gisteren reageerde de kickbokslegende op de aankondiging van de datum en locatie van het derde gevecht met Overeem tijdens Collision 4.

De laatste post van Badr Hari dateert van 20 maart dit jaar. Daar reageerde de kickbokser op zijn onderbroken rematch wedstrijd met Arek Wrzosek. ,,Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en daar moeten we tegen opboksen. Ik betreur het dat mijn tegenstander niet besefte hoe gevaarlijk de houding van zijn fans was”, schreef Badr destijds.

Ook sprak de Marokkaans-Nederlandse topvechter uit te geloven in zijn werkgever; ,,Ik heb alle vertrouwen in GLORY de kickboksfans wereldwijd de grootste evenementen in de vechtsport zullen blijven bieden. Het werk gaat door… we komen snel terug. Aan mijn Badr-leger, ik hou van jullie.”

13 jaar

Dat terugkomen gaat dus gebeuren tegen Overeem waar de stand nu 1-1 mee is op 8 oktober in het Gelredome. Als reactie zegt Badr over de wedstrijd kort maar krachtig; ,,Dertien jaar in de maak…” Oktober lijkt nog ver weg maar Glory kondigde aan in de zomer ook met een evenement te komen.

De locatie van Glory 81 is nog niet bekend, wel dat Jamal Ben Saddik daar Benjamin Adegbuyi zal treffen. Ook dit zal een rematch zijn van hun eerste treffen tijdens Glory 62 Rotterdam in 2018. Daar won de Belgische-Marokkaan van Adegbuyi.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page