Boks-ster Jake Paul komt in Nederland trainen! Jutta Leerdam is blij met de support Nieuws
Nieuws

Boks-ster Jake Paul komt in Nederland trainen! Jutta Leerdam is blij met de support

Boks-ster Jake Paul komt in Nederland trainen! Jutta Leerdam is blij met de support

Jake Paul de Amerikaanse Bokser en YouTube-ster zal de aankomende tijd veel in Nederland te vinden zijn om Jutta Leerdam te supporten tijdens haar wedstrijden op het ijs.

Het schaatsseizoen staat voor de deur waar Neerlands hoop gevestigd is op onze eigen Jutta Leerdam die inmiddels meer is dan alleen maar schaatster. Ok socola media is de mooir blondine inmiddels een hit met meer dan 4 miljoen volgers.

Jake Paul durft niet te boksen tegen Nieky Holzken

Vandaag zegt Jutta Leerdam dat Jake Paul veel te zien zal zijn en dat hij met haar zal trainen in de voorbereidingen voor haar prestaties op de ijzers. Eerder. trainden Jake en Jutta als samen en lijkt bokstraining onderdeel van hun disicplines.

"Jake zal veel naar heier komen om te trainen en mij te supporten met schaatsen", zegt Jutta tegen RTL Boulevard. "Hij is mijn rustpunt en een soort van Labrador knuffel".

Wat Jake Paul zelf betreft deze versloeg recentelijk voormalige UFC-ster Nate Diaz en is op zoek naar zijn volgende tegenstander. Niet dat de Amerikaan om rivalen verlegen zit, zo heeft voormalig Glory kampioen Nieky Holzken hem al meerdere malen uitgedaagd maar zonder resultaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws