Rico Verhoeven over slapeloze nachten! 'Akelig persoon en geruchten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven over slapeloze nachten! 'Akelig persoon en geruchten'

Rico Verhoeven over slapeloze nachten! 'Akelig persoon en geruchten'

Rico Verhoeven is herstelende van zijn beenblessure na een operatie. Echter gaat een terugkeer naar de kickboksring nog wel even duren.

De blessure schokte de fans van Verhoeven omdat deze roet in het eten gooide van een titelgevecht tegen uitdager Antonio Plazibat. een dag voordat de details over dit gevecht zouden worden bekend gemaakt sloeg het noodlot toe.

 

"Ik heb nachten niet kunnen slapen van de pijn, en geloof mij dan ben ik niet te genieten en wordt ik een akelig persoon", zegt Rico tegen RTL Boulevard. De vriendelijke vechtreus is in afwachting van de film premiere van Black Lotus waar hij de hoofdrol speelt, en kijkt daar naar uit.

Rico Verhoeven over slapeloze nachten! 'Akelig persoon en geruchten'

Rico Verhoeven akelig persoon als hij slecht slaapt

Ook verteld Rico over de geruchten dat mensen denken dat hij al zijn geld verbrast aan dikke en dure auto's. "Die man gooit als zijn geld stuk op auto's', zegt Rico. "Maar he ik ik ben zelf mede-eigenaar van een autobedrijf, dus kan van auto wisselen wanneer ik wil."

Vandaag wordt bekend gemaakt wie er aan het Glory 4 man zwaargewicht gaan meedoen welke op 29 april plaatsvindt. De winnaar daarvan vecht tegen Plazibat tijdens Collision 5 op 17 juni. Wie deze partij wint staat later tegenover Rico.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws