πŸŽ₯ Glory kampioen Rico Verhoeven plat op zijn rug! 'Depressief worden' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

πŸŽ₯ Glory kampioen Rico Verhoeven plat op zijn rug! 'Depressief worden'

πŸŽ₯ Glory kampioen Rico Verhoeven plat op zijn rug! 'Depressief worden'

Rico Verhoeven moest zich geblesseerd afmelden voor zijn geplande wedstrijd op glory Collision 5 tegen Antonio Plazibat. Maar hij traint zich een weg terug.

De schok was groot toen Verhoeven zich af melde voor de clash met de gevaarlijke Kroaat Plazibat. Al snel bleek het dat de Glory Kampioen onder het mes moest wat ook gebeurde. Na een geslaagde operatie startte het revalidatie proces.

Voor iedereen die denkt dat Verhoeven het wel goed vindt zo, kunnen wij melden dat de kampioen zich een weg terug traint, en wel op zijn rug. Samen met zijn coach Dennis Krauweel wordt er gewerkt, geen rust voor de topatleet. Die zelf zegt op een missie te zijn.

Zo traint geblesseerde Rico Verhoeven zich terug naar de kickboksring

Wij zijn op een missie, als het leven niet gaat zoals gepland, zien we het als wolken en regen en kunnen we depressief worden", schrijft Verhoeven op Instagram bij een training video. "Maar we mogen niet vergeten dat gras en rozen niet bloeien zonder regen. Dus het is geen obstakel, het is een kans…….."

Wanneer Verhoeven weer fit genoeg is om te trainen hangt af van zijn herstel. Maar dat het na de zomer wordt is al wel duidelijk gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws