Glory maakt namen kickboksers zwaargewicht toernooi bekend voor 29 april! 'Dit zijn ze' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory maakt namen kickboksers zwaargewicht toernooi bekend voor 29 april! 'Dit zijn ze'

Glory maakt namen kickboksers zwaargewicht toernooi bekend voor 29 april! 'Dit zijn ze'

Glory Kickboxing heeft de eerste vier namen bekendgemaakt van de kickboksers die mee zullen doen aan het zwaargewicht toernooi welke op 29 april plaats zal vinden.

De kickboksers die aan het Glory 85 zwaargewicht toernooi mee zullen doen zijn, Luis Tavares, Tariq Osaro, Nordine Mahieddine en Enver Sljivar. Met deze vier deelnemers wordt de nieuwe weg ingeslagen die Glory in de zwaargewicht divisie neemt.

De winnaar van het toernooi op 29 april welke op 1 avond plaatsvindt, vecht op 17 juni tijdens Collision 5 tegen Antonio Plazibat om de interim-titel in het zwaargewicht, nu kampioen Rico Verhoeven geblesseerd is.

Glory maakt eerste vier kickboksers zwaargewicht toernooi bekend

Ook kwalificeert de winnaar zich direct voor de Glory Grand Prix in december welke de trend van de legendarische K-1 voortzet. De Grand Prix zal vanaf nu elk jaar georganiseerd worden.

Deze Grand Prix bestaat uit acht zwaargewichten die tegen elkaar om de titel en een half miljoen dollar zullen strijden. De winnaar van het gevecht op Collision 5 zal na de zomer om de titel vechten tegen Rico Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws