🎥 Bob Ross lookalike krijgt er flink van langs in Hoodfight! 'solo vlucht' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Bob Ross lookalike krijgt er flink van langs in Hoodfight! 'solo vlucht'

🎥 Bob Ross lookalike krijgt er flink van langs in Hoodfight! 'solo vlucht'

Solo naar verluidt een van de meest beruchte Hoodfighters uit Amerika liet Bob Ross lookalike Red G even zien waar hij van gemaakt is. Hij makte dan ook korte metten met zijn rivaal.

Hoodfights zijn vaak chaotisch en onvoorspelbaar, waardoor ze adrenaline-gevoelens kunnen opwekken bij sommige kijkers. Mensen kunnen zich aangetrokken voelen tot geweld en sensatie, vooral als het zich afspeelt in een ongebruikelijke omgeving.

De adrenaline stroomde zeker tijdens het gevecht tussen solo en de man die op meesterschilder Bob Ross lijkt, die bekend is om zijn uitspaken als; "En nog een boom. Waarom stoppen als we zoveel lol hebben met bomen?"

Waarom zijn Hoodfights zo populair?

Echter bleek Solo die ook niet echt uitblonk in vechtskills de betere in het ietwat aparte gevecht. Hij domineerde Red G dan ook en kreeg deze neer met een voetveeg nadat hij Red's been te pakken kreeg.

"Het is belangrijk om op te merken dat hoodfights onverantwoordelijk en gevaarlijk zijn. Ze kunnen leiden tot ernstige verwondingen en zelfs de dood, en ze bevorderen geweld en agressie", aldus een verklaring van diverse vechtsport bonden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws