Rico Verhoeven kampioen door te slappe tegenstanders! 'Er zijn geen echte mannen meer' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven kampioen door te slappe tegenstanders! 'Er zijn geen echte mannen meer'

Rico Verhoeven kampioen door te slappe tegenstanders! 'Er zijn geen echte mannen meer'

Rico Verhoeven staat al jaren aan de top van het kickboksen als kampioen. Dit komt doordat hij alleen maar slappe tegenstanders heeft gehad, meent Gilbert Yvel.

Tijdens de Vechtersbazen Podcast die vandaag live ging was Glory Matchmaker Robbie Timmers als gast aanwezig, Timmers is de man die de gevechten regelt bij Glory. Tijdens de Podcast kwam onder andere Verhoeven ter sprake (18:37 min). Yvel, zelf een van de topvechters van ons land en host bij Vechtersbazen nam geen blad voor de mond.

Rico Verhoeven heeft geen goede tegenstanders gehad

"Rico is een fitte atleet, maar ik ben van mening dat hij alleen maar kampioen is doordat hij slappe tegenstanders heeft gehad", zegt Yvel. Timmers ontkende dit en zei dat wel meer mensen dit hebben gedacht maar als deze met Verhoeven de ring in gingen hun woorden moesten inslikken.

Yvel zegt ook dat de zwaargewicht divisie niet meer uit echte mannen bestaat. "Kijk naar dat gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Rico. Daar zag je Rico op zijn bijte bijten en doorpakken. Terwijl die slappe Jamal het opgaf."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws