Badr vs McSweeney: Fans zouden het gevecht graag alsnog zien gebeuren Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr vs McSweeney: Fans zouden het gevecht graag alsnog zien gebeuren

Badr vs McSweeney: Fans zouden het gevecht graag alsnog zien gebeuren

James McSweeney zal helemaal niet tegen Badr Hari vechten zo werd gisteren bekend. Na het uiteen vallen van de langverwachte wedstrijd eerder deze maand in Parijs, was er hoop op een hernieuwde clash tussen de twee.

Dat het gevecht niet doorging in Parijs op Glory 88 had een plausibele reden, Badr Hari wilde niet vechten voor vermaak, terwijl zijn landgenoten zochten naar overlevenden tussen het puin van de aardbeving. James McSweeney had daar net als het overgrote deel van de fans veel begrip voor en hoopte op een snelle terugkeer, na een jaar lang trainen.

Gisteren echter werd bekend dat Badr op 7 oktober zal vechten tijdens Glory 89 in Bulgarije, niet tegen McSweeney maar Uku Jurjendal zal zijn tegenstander zijn, een jonge hongerige vechter die recentelijk de boomlange Martin Terpstra versloeg. Het nieuws dat Badr vecht werd enthousiast ontvangen door zijn fans. Echter zegt McSweeney via de media te hebben moeten vernemen dat hij werd overgeslagen.

James McSweeney had tegen Badr Hari moeten vechten

Dit leidde tot verwarring onder zijn fans die reageren en de Brit hun steun betuigen. Zo zouden deze graag toch het gevecht tegen Badr willen zien, of tenminste een terugkeer ook voor McSweeney. Op Instagram reageren fans dan ook onder de post over het gevecht waar ook McSweeney zijn verhaal deed. "Maak je geen zorgen, maatje, je hebt niets te bewijzen! We weten dat je zou komen opdagen", schrijft een fan.

Ook Glory zelf reageerde op het commentaar van McSweeney die zei tekstberichten te kunnen laten zien over voorgestelde data voor een gevecht tegen Badr. De organisatie zegt dat McSweeney niet de juiste informatie weergeeft. Dit alles neemt niet weg dat zijn fans maar ook McSweeney zelf het gevecht graag alsnog tot stand hadden zien komen.

Glory 89 belooft met de toevoeging van Badr Hari een stevig evenement te worden. Er staan nog een aantal gevechten op rol die zeker de aandacht verdienen. Onderstaand de vechtkaart van het event.

Glory 89 vechtkaart 7 oktober 2023

Naam Glory vechter VS Naam Glory vechter
Petch vs David Mejia
Badr Hari vs  Uku Jurjendal
Stoyan Koprivlenski vs Sorin Caliniuc
Levi Rigters vs Martin Terpstra
Luis Tavares vs Bogdan Stoica
Aleksandar Petrov vs Karim Mabrouk
Eduard Aleksanyan vs Mohammed Touchassie
Teodor Hristov vs Eduard Gafencu
Dragomir Petrov vs Chris Wunn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws