Badr Hari's oorspronkelijke tegenstander McSweeney ziet gevecht alsnog verdampen! 'Verrast' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari's oorspronkelijke tegenstander McSweeney ziet gevecht alsnog verdampen! 'Verrast'

Badr Hari's oorspronkelijke tegenstander McSweeney ziet gevecht alsnog verdampen! 'Verrast'

Badr Hari vecht op 7 oktober alsnog na zijn afzegging eerder deze maand tegen James McSweeney. Echter is het niet McSweeney waar hij tegenover staat maar Uku Jürjendal, wat de Britse knokker blijkt te hebben verrast.

Het aangekondigde gevecht tussen Badr Hari en Uku Jürjendal komt als een grote verrassing en niet alleen voor de fans. James McSweeney de oorspronkelijke tegenstander van de Marokkaans-Nederlandse topvechter blijkt ook verrast door het nieuws, zo is te lezen op social media.

Badr Hari's oorspronkelijke tegenstander James McSweeney zegt van niets te weten 

"Ok mensen laten wij even wat rechtzetten. Mij was gevraagd om of wel in oktober dan wel november tegen Badr te vechten. Ik gaf aan dat dit november moet zijn omdat mijn trainingsteam niet meer bij mij in Texas is", zegt McSweeney op Instagram die vervolgd.

"Mijn vrouw moet een operatie ondergaan welke wij al hadden verzet omdat ik in september tegen Badr zou vechten. Dus ik dacht dat het gevecht in november plaats zou vinden", aldus McSweeney die zegt via de media te moeten hebben vernomen dat hij alsnog niet vecht tegen Badr (lees verder onder foto).

james mcsweeney

"Ik hoor net via de media dat ik niet tegen Badr vecht, en dat hij tegen deze jongen de ring in gaat in oktober." McSweeney zegt vervolgens bewijs te willen laten zien dat hem de datums in oktober en november waren aangeboden. "Ik laat graag tekstberichten zien dat mij deze datums zijn aangeboden", aldus McSweeney.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws