'Beter leven en meer presteren': Vechtlegende Alistair Overeem komt met oplossing Nieuws
Nieuws

'Beter leven en meer presteren': Vechtlegende Alistair Overeem komt met oplossing

'Beter leven en meer presteren': Vechtlegende Alistair Overeem komt met oplossing

Alistair Overeem weet wat het is om steeds te moeten presteren en vaak onder druk, in de nadagen van zijn vechtcarrière concentreert hij zich op een gezonde levensstijl en het helpen van anderen doelen te bereiken.

Hij stond tegenover de grootste namen uit de vechtsport en dat alleen al vergt een dosis moed die ongekend is, Alistair Overeem. Hij ging door alle facetten heen om grote hoogtes en prestaties te leveren en ziet waar de meeste personen struikelen. De topatleet komt met een APP om mensen te begeleiden een gezonde levensstijl te adopteren.

Overeem komt met een 36 stappen programma waar stap 1 is je mobile telefoon op non actief te zetten. Iets dat voor veel mensen als een van de grootste uitdagingen zou zijn van deze eeuw. Dan volgen er stappen die je als persoon een stuk beter maken.

Je mobile telefoon is een grote stoorzender

Het eten van noten en veel fruit is daar onderdeel van. Vooral de jeugd heeft hun mobiele apparatuur aan hun handen geplakt en staren de hele dag op hun mobieltjes. Dat moet en kan anders zegt Overeem. "Eerst moet dat mobieltje weg, deze is een echte stoorzender om gezond te kunnen leven", zegt Overeem.

Het programma waar Overeem mee gaat komen is om mensen te begeleiden en vooruit te helpen in stappen van 3 weken. "Ik durf te wedden dat als mensen dit doen, zij steeds meer willen", zegt Overeem. Wanneer de APP uitkomt is nog niet bekend maar het klinkt in ieder geval als een positieve impuls.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws