100 gewonnen gevechten! K-1 kicbokslegende (50) keert terug om te knokken op 28 oktober Nieuws
Nieuws

100 gewonnen gevechten! K-1 kicbokslegende (50) keert terug om te knokken op 28 oktober

100 gewonnen gevechten! K-1 kicbokslegende (50) keert terug om te knokken op 28 oktober

Een absolute vechtlegende keert op 28 oktober 2023 terug naar de arena, inmiddels 50 jaar lijkt hij niet te stoppen, Jerome Le Banner de Franse gigant die een gecombineerd record heeft van 100 gevechten, in het kickboksen, MMA en boksen.

De Fransman die tegen elke grote naam heeft gevochten zoals Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Semmy Schilt en vele meer stond ook bij Glory Kickboxing in de ring. Veelzijdig als vechter en nog even gedreven gaat hij in Polen tijdens Clout MMA 2 in Polen het gevecht aan met de 47-jarige Dawid Załęcki.

Jerome Le Banner vs Dawid Załęcki

Het gevecht tussen Le Banner en Dawid Załęcki zal plaatsvinden op K-1 regels en bevat 3 x 3 minuten rondes. Voor Załęcki is het een droom die werkelijkheid wordt om te vechten tegen een van zijn idolen.

"Hier heb ik jaren op gewacht, eindelijk kan ik mij bewijzen tegen een van de besten ter wereld", zegt Załęcki die een record heeft van 2-0-0. Le Banner die acht gewonnen partijen op rij heeft zal geen gemakkelijke horde worden voor de Pool.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws