🎥 'Jij F*ckin kale dwerg! Boksicoon Tyson Fury gaat los op Joe Rogan na k*t opmerking Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 'Jij F*ckin kale dwerg! Boksicoon Tyson Fury gaat los op Joe Rogan na k*t opmerking

🎥 'Jij F*ckin kale dwerg! Boksicoon Tyson Fury gaat los op Joe Rogan na k*t opmerking

Tyson Fury, de huidige WBC wereldkampioen boksen, ging even los op podcast-host Joe Rogan over diens uitspraak dat Fury zou verliezen tegen UFC -legende Jon Jones.

Rogan had gezegd dat Fury 'geen fucking'' kans heeft de kamer te verlaten als de twee met elkaar in aanraking komen, omdat de bedreiging van een take-down te groot is. Dit liet Fury niet onopgemerkt, waarmee hij uiteindelijk terugschoot dat er geen enkel persoon is geboren uit een moeder die hem kan verslaan.

Fury heeft aangegeven dat hij de 'baddest man on the planet' is en heeft kenbaar gemaakt dat hij deze uitspraak niet zal laten zitten. Hij heeft Joe Rogan een 'kleine fucking kale dwerg' genoemd.

Joe Rogan is een kale dwerg

In een verklaring op Instagram gaf Fury aan dat hij de kamer zou verlaten, wat er ook mocht gebeuren, waarop veel reacties kwamen, waaronder uitspraken waarin staat dat Jones hem binnen 9 seconden plat op de grond heeft.

De discussie krijgt al langer voedingen met uitspraken aan beide kanten die betogen dat degene die gebokst heeft een voordeel heeft, evenals degene die gecombineerd vecht. De stemmingen van de fans staan echter sterk uiteen wie het aan het langste eind zou trekken in een gevecht. Wat is jouw mening? Laat het weten in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws