Vasyl Lomachenko blijft in Oekraïne: Slaat miljoenen titelgevecht af Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vasyl Lomachenko blijft in Oekraïne: Slaat miljoenen titelgevecht af

Vasyl Lomachenko blijft in Oekraïne: Slaat miljoenen titelgevecht af

Vasyl Lomachenko blijft in Oekraïne om oorlog te voeren en slaat een miljoenen gevecht af tegen lichtgewichtkampioen George Kambosos Jr. Devin Haney vervangt de Oekraïner.

De Oekraïner Lomachenko heeft dapper besloten in zijn land te blijven en zich te verdedigen tegen de Russische invasie. Hierdoor zal de onbetwiste lichtgewicht kampioen Kambosos Jr. op 5 juni in Australië zijn vervangende tegenstander Devin Haney te ontmoeten.

Minderwaardig

De voormalige wereldkampioen in drie divisies Lomachenko (16-2, 11 KO's) had volgens zijn promotor Bob Arum toestemming gekregen om Oekraïne te verlaten. Maar naar verluidt heeft hij ervoor gekozen om daar te blijven en te vechten tegen de Russen.

Kambosos Jr, zegt veel respect te hebben voor Lomachenko en met tegenzin tegen Haney de ring in te gaan. In de tussentijd steekt IBF, WBO, WBA, WBC Franchise & Ring Magazine kampioen zijn minachting voor Haney niet onder stoelen of banken en neemt het via twitter flink op de hak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws