Tyson Fury: 'Jake Paul is een goede bokser en gevaar voor broer Tommy' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury: 'Jake Paul is een goede bokser en gevaar voor broer Tommy'

Tyson Fury: 'Jake Paul is een goede bokser en gevaar voor broer Tommy'

Tyson Fury Zwaargewicht bokskampioen, is volledig gefocust op het komende gevecht van zijn halfbroer Tommy tegen Jake Paul op 26 februari in Riyadh, Saoedi-Arabië.

Youtube star Paul heeft sinds hij professional werd in januari 2020, MMA-sterren als Anderson Silva, Tyron Woodley (tweemaal) en Ben Askren, voormalig NBA-veteraan Nate Robinson en YouTuber bokser Ali Eson Gib verslagen.

Jake Paul moet serieuze bokstraining volgen

Dit zal de eerste keer zijn dat Paul te maken krijgt met een vechter met een boks achtergrond. Fury heeft gezegd dat Paul 'goed' is als bokser en gewaarschuwd dat hij de juiste training moet doen om de spanning en sensatie van het grote boksen aan te kunnen.

Paul grapte onlangs dat de familie Fury, Tommy zal verloochenen nadat hij hem knock-out heeft geslagen. Daar leek vader John op in te haken door te zeggen dat Tommy maar beter niet kan verliezen want dan zou hij beter kunnen stoppen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws