Beruchte vechter back-up voor Jake Paul vs Tommy Fury gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Beruchte vechter back-up voor Jake Paul vs Tommy Fury gevecht

Beruchte vechter back-up voor Jake Paul vs Tommy Fury gevecht

Jake Paul heeft een 'plan B' voor het geval het voor 26 februari misgaat. De beruchte Mike Perry zal stand-by staan voor het volgende gevecht van Paul.

'The Problem Child' zal volgende maand tegen Tommy Fury vechten in Saoedi-Arabië. Paul heeft echter zijn twijfels of Fury de dans zal halen sinds hij zich terugtrok uit hun vorige gevecht in december 2021. Als gevolg hiervan heeft Paul, Mike Perry ingeschakeld om indien nodig zijn plaats in te nemen.

"We hebben Mike Perry stand-by", zeigt Paul. "Laten we gaan, Mike Perry. Hij is klaar om in te springen voor het geval Tommy zich terugtrekt." Perry was zelf dicht bij een gevecht met Paul zelf, maar het kwam om welke reden dan ook niet tot bloei. Terwijl de UFC, BKFC-ster het geldgevecht niet kreeg, zijn naam in de hoed gooien om tegen Paul te vechten, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen … vooral als Fury zich terugtrekt.

Jake Paul bevestigt back-up vechter

‘Platinum’ heeft een behoorlijke win streak gehad sinds zijn UFC-vertrek in 2021. Sinds hij de Octagon verliet, heeft Perry vier gevechten op rij gewonnen met overwinningen op onder meer Michael Seals, Julian Lane en Michael ‘Venom’ Page.

Als Fury het gevecht op 26 februari niet haalt, zal Perry Jake Paul's vierde opeenvolgende boeking zijn tegen een voormalige UFC-vechter, aangezien hij het heeft opgenomen tegen Anderson Silva, Tyron Woodley (tweemaal) en Ben Askren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws