Jake Paul zweert Tommy Fury te vernietigen tijdens hun wedstrijd in februari Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul zweert Tommy Fury te vernietigen tijdens hun wedstrijd in februari

Jake Paul zweert Tommy Fury te vernietigen tijdens hun wedstrijd in februari

Jake Paul zweert Tommy Fury's levenspad te resetten wanneer het paar elkaar volgende maand ontmoeten.

Het probleemkind Paul dat zakenman werd, is op jacht naar weer een nieuwe titel. "Ik heb een heleboel verschillende bijnamen bedacht', zegt Jake Paul. Maar geen enkele die mijn nieuwe hoofdstuk goed vastlegt. De afgelopen drie jaar heeft deze YouTube-ster genoten van het op zijn kop zetten van de bokswereld. Nu beweert Paul echter een hogere zaak te hebben. Voor zichzelf. Voor boksen en voor MMA.

Ik laat niets van Tommy Fury over

"Vechten tegen Tommy Fury is liefdadigheidswerk", zei Paul uren voordat het paar oog in oog kwam te staan in Londen om hun gevecht van 26 februari in Saoedi-Arabië te bevestigen. ‘Ik haat de jongen niet, ik denk niet dat hij een slecht persoon is, ik denk dat hij gewoon verstrikt is geraakt in de verkeerde levensstijl en niet echt weet wie hij is. Hij is als een verdwaalde puppy die zijn leven probeert uit te vogelen."

Een ding is zeker Paul is van plan om Fury een wijze les te leren in de ring. Sterker nog hij zal geen spaan overlaten van het jongere broertje van Boksicoon Tyson Fury. "Ik zal bewijzen dat ik Tommy aan kan, ik zal hem slopen in de ring." Voor Fury is dit niet te hopen want vader John, zelf oud bokser heeft gezegd dat als dit gebeurt Tommy nooit meer de ring in mag. Vooralsnog is Paul zwaar favoriet en zal deze willen bewijzen tussen de grote boksers te horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws