Zo wordt je de beste vechter ter wereld! Home-Jitsu video Nieuws
Nieuws

Zo wordt je de beste vechter ter wereld! Home-Jitsu video

Zo wordt je de beste vechter ter wereld! Home-Jitsu video

Dat je overal je kickboks, MMA of Kung Fu kunt trainen laat deze man in de video zien. De Home-Jitsu expert toont hoe je dit thuis kunt doen.

Alles is een tegenstander, staande lamp, stoel en zelfs een bankstel kan je gebruiken om je skills aan te scherpen. De man in de video maakt een mix tussen kickboksen en Kung Fu. Laten we het Home-Jitsu noemen,

Dit is wat de man er vast zelf over te vertellen zou hebben: "Om een vecht expert te worden, is het belangrijk om thuis te trainen. Veel mensen denken dat je een expert moet worden door in een vechtschool te gaan, maar dit is niet helemaal waar. Thuistraining kan net zo effectief zijn als vechtschool training als je de juiste technieken en discipline leert."

Zo wordt je een echte vecht expert

Om een expert te worden, is het belangrijk om verschillende vechtstijlen te leren. Dit betekent dat je technieken moet leren uit verschillende vechtsporten, zoals boksen, kickboksen, judo, taekwondo, Jiu-Jitsu en andere. Je moet de technieken en principes van deze vechtsporten begrijpen en vervolgens je eigen unieke stijl ontwikkelen.

Om een vecht expert te worden, moet je ook veel oefenen. Probeer elke dag verschillende technieken te oefenen en herhaal de bewegingen om ze onder de knie te krijgen. Probeer ook je tegenstander te bestuderen en te leren hoe je je vechtbewegingen kunt aanpassen voor verschillende situaties.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat vechtsporten gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en altijd onder toezicht staat van een ervaren vechtmeester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws