Kickbokser Mohammed J. blijft in de cel! Voorarrest verlengd Nieuws
Nieuws

Kickbokser Mohammed J. blijft in de cel! Voorarrest verlengd

Kickbokser Mohammed J. blijft in de cel! Voorarrest verlengd

Kickbokser Mohammed J. blijft voorlopig nog minstens 90 dagen achter de tralies. De rechtbank in de Brabantse stad besloot woensdag dat zijn voorarrest wordt verlengd.

Hierdoor kan er definitief een streep gezet worden door de rentree van de 26-jarige kickbokser die afgelopen weekeinde al van het affiche was gehaald voor het Glory 83-evenement op 11 februari in Essen. J. stond al eerder voor de rechter, namelijk in 2018.

Mohammed J.  al eerder veroordeeld

Toen werd hij veroordeeld voor mishandeling en kreeg hij een voorwaardelijke celstraf en taakstraf. Nu is hij aangehouden als medeverdachte in een grote drugszaak. Wat voor rol hij precies zou hebben gespeeld, wil justitie niet bekendmaken. De 26-jarige kickbokser staat in april voor het eerst voor de rechter.

Afgelopen weekeinde kwam al naar voren dat insiders uit de kickbokswereld zich al langer zorgen maakten over Mohammed J. Zij vertelden tegen het Brabants Dagblad dat hij met criminele vrienden verkeerde. Ook de slagerij van zijn vader en zijn sportschool in de wijk Kruiskamp kregen afgelopen jaren te maken met aanslagen en beschietingen, die in verband werden gebracht met de kickbokser die ook bekendstaat als 'The Destroyer'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws