🎥 Rico Verhoeven oog! Eddie Alvarez geeft op na 2 ronden oorlog met Mike Perry Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Rico Verhoeven oog! Eddie Alvarez geeft op na 2 ronden oorlog met Mike Perry

🎥 Rico Verhoeven oog! Eddie Alvarez geeft op na 2 ronden oorlog met Mike Perry

Voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez mag dan wel bekend staan als "The Underground King", maar de titel "Koning van het Geweld" behoort nu toe aan Mike Perry.

Perry bewees zijn kracht tijdens het hoofdgevecht van BKFC 56 afgelopen nacht, waar hij de stoten van Alvarez opving alsof het niets was, terwijl hij zelf stoot na stoot uitdeelde. Alvarez' hoek stopte het gevecht na de tweede ronde terwijl diens oog leek op dat van Rico Verhoeven na zijn gevecht met Jamal Ben Saddik.

Het was een snelle, brute vier minuten van actie tussen Perry en Alvarez. Na het einde van de tweede ronde had Alvarez een diepgaand gesprek met zijn team en leek te zeggen dat hij niet meer uit zijn gezwollen linkeroog kon zien. Zonder dat een dokter hem onderzocht, besloot Alvarez' hoek dat het genoeg was.

Mike Perry: De nieuwe 'Koning van het geweld'

Alvarez was misschien ontmoedigd door hoe het gevecht zich ontvouwde. Hij raakte Perry met alles wat hij had, maar dat leek de nieuwe "Koning van het Geweld" niet te deren. Perry zei in de aanloop naar BKFC 56 dat hij naar voren zou marcheren en Alvarez onder druk zou zetten, wat hij ook deed.

"Ik werk aan hoofdbewegingen en zo, maar het laatste gevecht ging zo gemakkelijk, ik wilde gewoon een gevecht hebben, dus liet ik hem wat stoten uitdelen," zei Perry. ... "Wie is nu de baas in de vechtsport? De 'Koning van het Geweld' Platinum Mike Perry!"

De uitdaging aan Conor McGregor, een gevecht van formaat

Perry is nu 4-0 in BKFC na overwinningen op Julian Lane, Michael Page, Luke Rockhold en nu Alvarez. Sinds hij de UFC in 2021 verliet, is Perry het gezicht van BKFC geworden. Na afloop daagde hij de grootste naam in de UFC uit om hem in de cirkel te ontmoeten.

"Conor McGregor zou een geweldige tegenstander zijn," zei Perry. "Ik heb net iemand verslagen met wie hij vocht om een wereldtitel. Wie is er groter dan dat? Niemand is groter dan Conor McGregor, behalve ik?"

Perry en McGregor hadden in april een confrontatie na de overwinning van Perry op Rockhold. BKFC-president David Feldman heeft gezegd dat het een "droom" zou zijn als McGregor een BKFC-gevecht zou hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws