Topkickbokser Jamal Ben Saddik heeft bijbaantje: 'Je moet wat hé' Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Jamal Ben Saddik heeft bijbaantje: 'Je moet wat hé'

Topkickbokser Jamal Ben Saddik heeft bijbaantje: 'Je moet wat hé'

Jamal Ben Saddik staat al geruime tijd aan de kant als het om kickboksen gaat. De topvechter werd geschorst is daar inmiddels vanaf maar heeft blijkbaar nog geen gevecht geboekt.

De Belgisch-Marokkaanse Ben Saddik vocht zijn laatste wedstrijd in augustus 2022, daar vocht hij een rematch uit tegen Benny Adegbuyi die verloor. Later werd Ben Saddik geschorst voor een dopingovertreding, welke inmiddels is uitgezeten en fans vragen zich af waar 'the Goliath' weer zijn rentree maakt.

Jamal Ben Saddik's terugkeer naar kickboksen

Echter lijkt deze niet gelijk aan de horizon maar traint Ben Saddik inmiddels weer volop. Niet alleen de fans kijken uit naar zijn terugkeer wellicht inde Glory zwaargewicht Grand Prix van 2023, ook Ben Saddik zelf staat te popelen.

Op zijn Instagram poste Ben Saddik een ludieke foto van zichzelf achter het stuur van een lijnbus. "Ja het is niet anders. Je moet wat doen hé", schrijft Ben Saddik bij de foto.

jamal ben saddik

De vraag of en wanneer Jamal Ben Saddik weer in de ring zal stappen bij Glory Kickboxing blijft onbeantwoord. Zowel insiders als fans zijn van mening dat zijn aanwezigheid in de zwaargewicht divisie en de Grand Prix essentieel is.

Voor nu blijft het afwachten op officiële aankondigingen over zijn toekomstige gevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws