🎥 Dikke bokser Duct tape zijn vetrollen en verliest wedstrijd: 'Neef van Tyson Fury' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Dikke bokser Duct tape zijn vetrollen en verliest wedstrijd: 'Neef van Tyson Fury'

🎥 Dikke bokser Duct tape zijn vetrollen en verliest wedstrijd: 'Neef van Tyson Fury'

Nathan Gorman, een zwaargewicht bokser en neef van Tyson Fury, leed een verrassende nederlaag na een weging waarbij hij een carrière hoog gewicht van 296.3 pond bereikte.

Na meer dan een jaar afwezigheid in de ring woog Gorman ruim twintig pond meer dan zijn vorige zwaarste gewicht. En dat veroorzaakte voor de neef van boksicoon Fury nogal wat problemen onder andere met zijn boksbroek die steeds afzakte.

Problemen met gewicht en boksbroek

Gorman, die tijdens de wedstrijd tachtig pond zwaarder was dan zijn tegenstander Bohdan Myronets uit Oekraïne, had moeite om zijn prestaties te leveren.

Zijn overmatige buikrollen zorgden ervoor dat hij zijn shorts met Duct tape moest vastmaken, wat zijn bewegingsvrijheid beperkte.

Nipt verlies na acht ronden

De wedstrijd, die als rommelig werd beschreven, eindigde met een 77-76 overwinning voor Myronets na acht ronden. Deze uitslag plaatst Gorman nu in de categorie van 'journeyman', ondanks eerdere hoge verwachtingen in zijn carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws