🎥 Machine! Jake Paul laat zien dat hij Mike Tyson kan verslaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Machine! Jake Paul laat zien dat hij Mike Tyson kan verslaan

🎥 Machine! Jake Paul laat zien dat hij Mike Tyson kan verslaan

Jake Paul de voormalige Youtube ster bekend die zijn bokscarrière een boost geeft, heeft wederom indruk gemaakt. In een recent gepubliceerde video is te zien hoe hij met hoge snelheid traint op een rotatiemachine, een apparaat dat wordt gebruikt om de rotatiekracht en snelheid te verbeteren.

Fans reageerden enthousiast en verbaasd over zijn snelheid en behendigheid. En zien Jake de wedstrijd zelfs winnen (scroll naar onder voor de video).

Jake die gepland staat om op 15 Novembertegen de 58-jarige bokslegende Mike Tyson de ring in te gaan kan ineens rekenen op de sympathie van de boksfans die zelfs zeggen dat Iron Mike geen kans maakt.

Jake Paul traint als een machine voor gevecht met Mike Tyson!

Het moet gezegd worden dat Jake het boksen serieus lijkt te nemen al wordt beweerd dat zijn gevechten vooraf al bepaalt zijn op de uitslag.

"Jeetje, Mike Tyson maakt echt geen kans moet je eens zien wat een snelheid Jake laat zien. Dt wordt niks", schrijft een fan. "Wow Jake gaat sneller dan het licht vooruit, Mike gaat dit nooit winnen."

Kan Jake Paul de hype waarmaken?

Jake Paul, die bekend staat om zijn hard werken en toewijding, blijft zijn volgers verrassen met zijn trainingen en prestaties. Deze video benadrukt niet alleen zijn fysieke capaciteiten, maar ook zijn vastberadenheid om zichzelf voortdurend te verbeteren.

Denk jij dat hij gaat winnen tegen Iron Mike Tyson? Deel je mening in de comments onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws