Bokser Jake Paul over Haai incident: 'Niet snel vergeten' Nieuws
Nieuws

Bokser Jake Paul over Haai incident: 'Niet snel vergeten'

Bokser Jake Paul over Haai incident: 'Niet snel vergeten'

Voormalig YouTuber en bokser Jake Paul beleefde angstaanjagende momenten tijdens een boottrip met UFC-kampioen Sean O'Malley. De twee kwamen oog in oog te staan met een haai wat wel eens heel gevaarlijk had kunnen worden.

Paul en O'Malley waren aan het dobberen op zee toen een haai plotseling dichtbij kwam. De schrik zat er goed in bij de twee, aangezien de haai, hoewel niet enorm groot, toch verwondingen had kunnen toebrengen (zie video hieronder voor meer).

jake paul

Ruby Rose vlucht weg

Actrice en model Ruby Rose, die op een jetski in de buurt was, zag de haai en maakte zich snel uit de voeten. Paul en O'Malley probeerden de haai met slagen op het water te verjagen, wat blijkbaar averechts werkte: de haai leek juist meer aangetrokken te worden door het tumult.

Gelukkig Haai weggejaagd!

Ondanks de angstaanjagende momenten bleef Paul kalm. "Echt iets voor Ruby Rose om ons in de steek te laten," grapte hij. "Maar gelukkig lukte het om de haai weg te jagen", zegt Paul.

"Het was echt wel spannend, want Sean en ik hadden geen echt middel om de Haai te verjagen dan in het water te plonsen."

Paul staat binnenkort in de boksring

Deze haaienervaring zal Paul wellicht niet snel vergeten. De bokser staat over 10 dagen, op 20 juli, in de ring tegen Mike Perry. Dit gevecht wordt gezien als zijn grootste uitdaging tot nu toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws