🎥 Jake Paul aangevallen door Haai: 'Bokser gilt van angst' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul aangevallen door Haai: 'Bokser gilt van angst'

🎥 Jake Paul aangevallen door Haai: 'Bokser gilt van angst'

Jake Paul, bekend om zijn onverschrokkenheid in de boksring, bevond zich onlangs in een heel andere situatie die hem zichtbaar bang maakte. Tijdens een avontuur op zee met UFC-kampioen Sean O'Malley, kregen de twee onverwachts gezelschap van een haai.

Haai valt aan, maar schrikt van watergespetter

Terwijl Paul en O'Malley dobberden op hun waterboards, dook er plotseling een haai op die hen leek te naderen. De twee mannen begonnen te spetteren en te gillen, wat de haai mogelijk heeft afgeschrikt. "Okay jongens ik wil eruit", gilt Jake in de video.

De stunt van Paul heeft gemengde reacties opgeleverd. Sommige mensen vinden het stoer en avontuurlijk, terwijl anderen het onverantwoord en respectloos vinden om in de leefomgeving van wilde dieren te stunten.

Haaienaanvallen In Texas laten sporen na

De stunt komt op een gevoelig moment, aangezien er recentelijk een aantal haaienaanvallen heeft plaatsgevonden in Texas, waarbij mensen levensgevaarlijk gewond raakten.

Dit heeft geleid tot kritiek op Paul's gedrag, met sommigen die stellen dat hij het gevaar onderschat en een slechte invloed heeft op zijn jonge fans.

Jake Paul probeert haai te verjagen met deodorant spray

In een video die online is gedeeld, is te zien hoe Paul met een deodorant spray van zijn eigen merk probeert de haai te verjagen. Hij is duidelijk bang en gilt hard terwijl hij in zijn opblaasbare waterband zit.

De stunt van Paul had ernstige gevolgen kunnen hebben. Haaien zijn wilde dieren en hun gedrag is onvoorspelbaar. Het is belangrijk om respect te hebben voor hun leefomgeving en om passende voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer je in hun buurt bent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws