Jay Overmeer in alles bepalende clash bij Glory 94 in België Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jay Overmeer in alles bepalende clash bij Glory 94 in België

Jay Overmeer in alles bepalende clash bij Glory 94 in België

Jay Overmeer treft Ismail Ouzgni tijdens Glory 94 Antwerpen op 31 augustus zo werd vandaag bekend gemaakt. In wat een bepalende gevecht kan zijn in de konings divisie van de organisatie, zullen Overmeer en Ouzgni eerdere verliezen willen wegwerken.

De weltergewicht bij Glory wordt ook wel eens de konings divisie genoemd. Naast de zwaargewichten is het wellicht de meest spannende op het ogenblik. Er kan namelijk van alles gebeuren en de rankings zouden zomaar kunnen wisselen.

Overmeer die zijn laatste drie gevechten verloor bij Glory staat voor een keerpunt tegen de Marokkaanse Ouzgni. Ook Ouzgni heeft iets te bewijzen en zal op zoek zijn om zijn laatste verlies te wreken op Glory 91 in Parijs tegen Mehdi Ait el Hadj.

Een winst van Overmeer kan hem terug katapulteren naar een hogere ranking maar daar kan een andere terugkerend weltergewicht roet in het eten gooien. Gisteren werd bekend dat Hamicha terugkeert tijdens Glory 95 op 21 september in Kroatië die vecht tegen Cedric Do. Hamicha staat een plek voor Overmeer in de Glory ranglijst.

De ranglijsten bij Glory zijn vaak onderwerp van kritiek omdat niet actieve vechters hogere gerangschikt kunnen staan dan hun actievere tegenstanders. Voor zowel Overmeer en Ouzgni maar ook de fans zal het gevecht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws