Beveiligers grijpen in! Staredown Jake Paul en Tommy Fury loopt uit de hand (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Beveiligers grijpen in! Staredown Jake Paul en Tommy Fury loopt uit de hand (video)

Beveiligers grijpen in! Staredown Jake Paul en Tommy Fury loopt uit de hand (video)

Jake Paul en Tommy Fury stonden gisteravond neus-aan-neus in de ring tijdens het gevecht tussen Artur Beterbiev en Anthony Yarde in Londen.

Beveiliging kwam al snel tussenbeide toen Jake Paul en Tommy Fury tegenover elkaar stonden in de ring voor hun bokswedstrijd op 26 februari in Saoedi-Arabië. De boel dreigde te escaleren en de twee moesten snel uit elkaar worden gehaald nadat Paul een vinger op de shirtloze Fury's wang had gelegd.

Na wat onzin te hebben uitgewisseld, slaagden ze erin om officieel de confrontatie aan te gaan zonder stoten uit te delen. Ze stopten niet met praten. Fury's halfbroer, de onbetwiste zwaargewicht bokskampioen Tyson Fury, kakelde er flink op los.

Jake Paul en Tommy Fury eindelijk de ring in

De wedstrijd van 26 februari, die plaatsvindt in Diriyah, Saoedi-Arabië, is de derde keer dat Paul en Fury tegenover elkaar zijn geboekt. Het gevecht was aanvankelijk gepland eerder gepland, maar werd op een dag uitgesteld.

Paul (6-0) is drie maanden verwijderd van zijn grootste overwinning tot nu toe, een winst op voormalig UFC middengewicht grootheid Anderson Silva in de boksring. Fury (8-0) vocht in april vorig jaar voor het laatst en won een van Daniel Bocianski.

Het Paul vs. Fury gevecht zal worden betwist over acht ronden met een gewicht van 185 pond en wordt uitgezonden op ESPN+ en BT Sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws