Hartverscheurend bericht aan overleden zus (18)! MMA-kampioen Angela Lee kapot van verdriet Nieuws
Nieuws

Hartverscheurend bericht aan overleden zus (18)! MMA-kampioen Angela Lee kapot van verdriet

Hartverscheurend bericht aan overleden zus (18)! MMA-kampioen Angela Lee kapot van verdriet

Angela Lee heeft opnieuw een ontroerend eerbetoon geplaatst aan haar zus Victoria Lee, die op tweede kerstdag op 18-jarige leeftijd stierf.

De ONE Championship atoomgewicht kampioene bevestigde de dood van haar jongere single in Hawaï in een emotionele Instagram-post op 7 januari en zei: "Kijk alsjeblieft om naar je dierbaren". Victoria, die een korte MMA-carrière had, zou terugkeren op de ONE Fight Night 6-kaart van 14 januari in Bangkok, Thailand, na 15 maanden zonder te hebben gevochten.

Wappies vallen Lee en haar familie lastig

“Soms zijn er verliezen in het leven. Verliezen die nooit echt kunnen worden vervangen, 'schreef Angela gisteren in een Instagram-bericht, daarbij verwijzend naar een schrijven van Bryan Anthonys met de titel Always In My Heart.. "Jou verliezen is het moeilijkste geweest waarmee ik ooit heb moeten leven. Ik was nog niet klaar om afscheid te nemen. Ik was er niet klaar voor om je te laten gaan. Ik zou alles geven voor nog maar één dag, nog maar één seconde."

In een andere post deze maand schreef de 26-jarige Angela Lee "stop met het inhuren van privédetectives, stop de complottheorieën". ONE eerde Victoria's nagedachtenis tijdens hun meest recente Prime Video-evenement in de Impact Arena in de Thaise hoofdstad met een video-eerbetoon en een minuut stilte, voordat CEO en voorzitter Chatri Sityodtong de menigte toesprak in een ontroerende toespraak. Sityodtong vertelde de Post later dat 14 januari in de toekomst zou worden gevierd als "Victoria Lee Day in ONE forever".

“Op een dag zullen we elkaar weer ontmoeten en zullen we niet langer gescheiden zijn door tijd of ruimte. Maar tot die dag zal ik troost vinden in de wetenschap dat je nog steeds bij me bent. Je hart veilig weggestopt in het mijne, 'vervolgde Lee in haar post, waarbij ze Anthonys citeerde.

De broer van Lee, de 24-jarige Christian Lee, vecht ook in ONE, waar hij een MMA-kampioen in twee divisies is in lichtgewicht en weltergewicht. Hun jongere broer, de 17-jarige Adrian, won enkele dagen voor de dood van Victoria een amateur-MMA-titel in Hawaï. Victoria had geschreven dat ze "zo trots was op mijn kleine broertje" in haar laatste Instagram-bericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws