Wereldster komt Rico Verhoeven supporten bij de Glory Grand Prix: 'Een hele grote naam' Nieuws
Nieuws

Wereldster komt Rico Verhoeven supporten bij de Glory Grand Prix: 'Een hele grote naam'

Wereldster komt Rico Verhoeven supporten bij de Glory Grand Prix: 'Een hele grote naam'

Rico Verhoeven kan rekenen op ondersteuning van een wereldberoemde ster die speciaal voor hem aanwezig zal zijn op 9 maart tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix.

Tijdens zijn recente verschijning gisteravond bij de talkshow Humberto, in aanloop naar de Glory Grand Prix op 9 maart, deelde Rico Verhoeven dat een wereldberoemde ster speciaal voor hem naar het toernooi komt.

Hoewel de identiteit van deze ster niet werd onthuld, speculeren fans dat het wel eens Dwayne 'The Rock' Johnson, de bekende acteur en WWE-ster, zou kunnen zijn. Actiefilm acteur Gerard Butler is het in ieder geval niet zo maakte Verhoeven duidelijk, die binnenkort te zien is naast de Schot in de film Den of Thieves 2.

Speculatie rondom de speciale gast

De geruchtenmolen draait op volle toeren met de gedachte dat Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock', de speciale gast zou kunnen zijn die Rico Verhoeven komt supporten. Deze speculatie voegt een extra laag van opwinding toe aan het evenement.

Wellicht dat de komst van de mysterieuze gast extra zal helpen het GelreDome vol te krijgen. Glory kwam afgelopen week met een lagere ticketprijs om fans naar het event te krijgen.

De grote kampioen

Rico Verhoeven, de kampioen van Glory, staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring. Met een record van 61 overwinningen, 10 verliezen, en 20 knockouts, is Verhoeven niet alleen een formidabele tegenstander maar ook een inspiratiebron voor zijn fans.

Verhoeven begon op vijfjarige leeftijd met vechtsporten, onder de vleugels van zijn vader, een karate zwarte band. Zijn toewijding en harde werk hebben hem naar de top van de zwaargewicht divisie gebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws