🎥 Bigi Boy Rozenstruik verwoest Gaziev met verbluffende knockout: 'Dikke overwinning' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Bigi Boy Rozenstruik verwoest Gaziev met verbluffende knockout: 'Dikke overwinning'

🎥 Bigi Boy Rozenstruik verwoest Gaziev met verbluffende knockout: 'Dikke overwinning'

Jairzinho Rozenstruik keerde afgelopen nacht met succes terug naar de UFC kooi, door Shamil Gaziev via TKO te verslaan in het hoofdevenement van UFC Fight Night in de UFC Apex in Las Vegas.

Scheidsrechter Marc Goddard beëindigde het gevecht tussen de vierde en vijfde ronde nadat Gaziev blijkbaar aan zijn hoek had verteld dat hij niet meer uit één oog kon zien. Rozenstruik was aan de winnende hand op twee jurykaarten na vier ronden.

Gaziev's eerste professionele nederlaag

Gaziev, die zijn eerste professionele nederlaag leed tegen Rozenstruik, is nu 1-1 in de UFC. Hij had Martin Buday verslagen in zijn debuut op UFC 296 afgelopen december. Rozenstruik, afkomstig uit Suriname, verklaarde dat hij volgende keer in juli of augustus wil vechten.

Rozenstruik beheerste de actie op de voeten gedurende het hele gevecht, Gaziev bestookend en bloederig makend met een zware jab. Gaziev slaagde erin een takedown te beveiligen laat in de eerste ronde, maar had over het algemeen moeite om het gevecht naar de mat te krijgen, falend in zes andere pogingen.

De eerste twee ronden waren competitief, maar Rozenstruik begon te domineren en Gaziev vervaagde in de tweede helft van het gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws