Opvolger Rico Verhoeven vecht niet bij Glory! 'Verkoopt Enfusion event uit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Opvolger Rico Verhoeven vecht niet bij Glory! 'Verkoopt Enfusion event uit'

Opvolger Rico Verhoeven vecht niet bij Glory! 'Verkoopt Enfusion event uit'

De voorverkoop van het kickboksgala Enfusion #135, dat op zaterdag 6 april in het Omnium in Goes plaatsvindt, verloopt uiterst succesvol. Met al 85 procent van de toegangsbewijzen verkocht, belooft het een spectaculair evenement te worden.

Daar waar grote organisaties problemen hebben om een zaal vol te krijgen heeft Enfusion daar geen last van. De immense populariteit van het evenement is onlosmakelijk verbonden met de deelname van Thian de Vries, die als de grootste publiekstrekker geldt, en door experts als een van de opvolgers van Glory Kampioen Rico Verhoeven wordt gezien, maar nog niet vecht voor de organisatie.

Onverslaanbare vechter

Thian de Vries, afkomstig uit Borssele, heeft tot nu toe een onberispelijke carrière met twintig overwinningen uit evenveel gevechten, waarvan de meeste eindigden in een knock-out. Zijn deelname aan Enfusion, een van de meest vooraanstaande kickboksorganisaties wereldwijd, heeft hem geen windeieren gelegd.

Tot op heden heeft hij drie gevechten onder de Enfusion vlag gevochten, met als hoogtepunt het winnen van zijn eerste wereldtitel in het cruiserweight tijdens een evenement in Alkmaar eind november.

Jacht naar tweede wereldtitel

Op 6 april heeft De Vries zijn zinnen gezet op het veroveren van zijn tweede wereldtitel, ditmaal in de middleweight klasse. Zijn tegenstander is de huidige kampioen Jente Nnamadim uit België, die in december de wereldtitel in deze gewichtsklasse op zijn naam schreef.

De confrontatie tussen De Vries en Nnamadim belooft een van de hoogtepunten van Enfusion #135 te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws