Tayfun Ozcan keert terug naar de Enfusion ring: 'spectaculaire wedstrijd' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan keert terug naar de Enfusion ring: 'spectaculaire wedstrijd'

Tayfun Ozcan keert terug naar de Enfusion ring: 'spectaculaire wedstrijd'

Tijdens het Enfusion #134 evenement in Nijmegen is de langverwachte match tussen Tayfun Ozcan en Younes Smaili aangekondigd.

Deze confrontatie, gepland voor 12 oktober, belooft een spectaculaire strijd te worden tussen twee topvechters. De locatie van het gevecht is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Terugkeer van Tayfun Ozcan

Tayfun Ozcan, de Nederlands-Turkse topkickbokser geboren en getogen in Tilburg, is geen onbekende in de wereld van het kickboksen. Als voormalig Enfusion-wereldkampioen in zowel de 72,5 kg als 70 kg categorie, heeft Ozcan een indrukwekkende carrière achter de rug.

tayfun ozcan
Foto Enfusion: Tayfun Ozcan (L) oog in oog met Younes Smaili

Na een overstap naar ONE Championship en een verlies tegen Superbon Singha Mawynn bij ONE Fight Night 11 in 2023, keert Ozcan terug naar het strijdtoneel. Het gevecht tegen Smaili wordt met grote anticipatie door de fans afgewacht.

Uitdaging voor Younes Smaili

Younes Smaili, de tegenstander van Ozcan, staat voor een grote uitdaging. Met de reputatie en ervaring van Ozcan als voormalig wereldkampioen, belooft dit gevecht een ware test te worden voor Smaili's vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws