Jake Paul uitgedaagd door Britse bokslegende! 'Uit pensioen om hem een lesje te leren' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul uitgedaagd door Britse bokslegende! 'Uit pensioen om hem een lesje te leren'

Jake Paul uitgedaagd door Britse bokslegende! 'Uit pensioen om hem een lesje te leren'

De Britse bokser Amir Khan overweegt een comeback uit pensioen te maken om het op te nemen tegen YouTube-ster Jake Paul.

Khan, die in mei met pensioen ging na zijn verlies tegen Kell Brook, daagt Paul uit vanwege diens gedrag en zelfvertrouwen in het boksen, ondanks slechts een jaar ervaring. Khan is echter langere tijd niet competitief geweest en werd in april geschorst vanwege doping.

Khan, 36 jaar oud, heeft voor het laatst gevochten in februari 2022 en kondigde kort daarna zijn pensioen aan. Hij kreeg ook een tweejarige schorsing wegens het gebruik van ostarine, een verboden stof, na zijn gevecht tegen Brook. Deze schorsing werd terug gedateerd tot april 2022, waardoor hij mogelijk volgend voorjaar weer kan boksen als hij besluit terug te keren.

Jake Paul heeft een lesje in nederigheid nodig

Khan, die onlangs beweerde dat hij gelooft dat Tyson Fury niet de broek draagt in zijn huwelijk met zijn vrouw Paige Fury, verscheen op Heart Radio, waar hij Paul uitdaagde. De YouTuber heeft besloten om professioneel te gaan vechten en versloeg vorige maand voormalig UFC-ster Nate Diaz.

"Jake Paul, hij irriteert me een beetje," vertelde Khan aan Heart Radio. "Ik denk aan de manier waarop hij zich gedraagt, hoe hij zich gedraagt, en hij is ook behoorlijk vol van zichzelf en hij denkt dat hij kan vechten, hij bokst pas een jaar, dus ja, ik zou graag tegen hem vechten.

Aan de andere kant heeft Jake Paul geen plannen om te stoppen met boksen en heeft hij dit jaar al twee gevechten gehad, waaronder een overwinning op voormalig UFC-ster Nate Diaz. Paul staat open voor uitdagingen, maar het is afwachten of hij op het aanbod van Khan zal ingaan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws