Glory 89: Vooruitblik en favorieten van het spektakel op 7 oktober 2023 in Bulgarije Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 89: Vooruitblik en favorieten van het spektakel op 7 oktober 2023 in Bulgarije

Glory 89: Vooruitblik en favorieten van het spektakel op 7 oktober 2023 in Bulgarije

Het is officieel, Badr Hari (106-16, 92 KO) zal op 7 oktober deelnemen aan GLORY 89 in Burgas, Bulgarije. Oorspronkelijk gepland om eerder deze maand deel te nemen aan GLORY 88 in Parijs, trok Hari zich terug na de verwoestende aardbeving die zijn thuisland Marokko trof.

GLORY 89 belooft een historisch event te worden vol onvergetelijke gevechten en de kans voor Bulgarije om zich te laten gelden in de wereld van het professionele kickboksen. Maar welke vechters zijn favoriet of kunnen voor een verrassing zorgen?

Badr Hari vs. Uku Jürjendal

Badr Hari wordt waarschijnlijk gezien als de favoriet in dit gevecht, gezien zijn uitgebreide ervaring en indrukwekkende staat van dienst in het kickboksen. Hij heeft de vaardigheden en kracht om de overhand te hebben.

'Petch' vs. David Mejia

'Petch' is de regerend GLORY vedergewicht kampioen en heeft een indrukwekkende reeks overwinningen. Hij wordt beschouwd als de favoriet in dit titelgevecht, maar David Mejia heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn en mag niet worden onderschat.

Stoyan Koprivlenski vs. Sorin Caliniuc

Als de lokale favoriet en voormalig titeluitdager heeft Stoyan Koprivlenski mogelijk een licht voordeel in dit co-main event gevecht, maar Sorin Caliniuc is een sterke Roemeense vechter en kan voor een verrassing zorgen.

Levi Rigters vs. Martin Terpstra

Levi Rigters heeft een indrukwekkende record en kan als favoriet worden beschouwd, maar Martin Terpstra is een geduchte tegenstander met ervaring. Dit gevecht kan beide kanten op gaan.

Luis Tavares vs. Bogdan Stoica

Luis Tavares heeft een indrukwekkende staat van dienst en wordt waarschijnlijk gezien als de favoriet in dit licht zwaargewicht gevecht. Bogdan Stoica heeft echter een sterk vechtershart en kan voor een verrassing zorgen.

Hier vindt je alle gevechten van Glory 89 op een rijtje

Naam Glory vechter VS Naam Glory vechter
Badr Hari vs Uku Jurjendal
Petch vs David Mejia
Stoyan Koprivlenski vs Sorin Caliniuc
Levi Rigters vs Martin Terpstra
Luis Tavares vs Bogdan Stoica
Aleksandar Petrov vs Karim Mabrouk
Eduard Aleksanyan vs Mohammed Touchassie
Teodor Hristov vs Eduard Gafencu
Dragomir Petrov vs Chris Wunn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws