🎥 Pak slaag! Fitness influencer Savaş Cebeci afgestraft door MMA-vechter Kaan Kazgan Nieuws
Nieuws

🎥 Pak slaag! Fitness influencer Savaş Cebeci afgestraft door MMA-vechter Kaan Kazgan

🎥 Pak slaag! Fitness influencer Savaş Cebeci afgestraft door MMA-vechter Kaan Kazgan

Savaş Cebeci een bekende Turkse fitness influencer heeft gisteren een flink pak slaag gekregen van MMA-vechter Kaan Kazgan, na beweerd te hebben dat hij onverslaanbaar zou zijn.

In Turkije werd fitness influencer Savaş Cebeci die 120 kg weegt bruut de les gelezen door het MMA-bantamgewicht (57/61 kg) Kaan Kazgan nadat hij beweerde dat geen enkele man van 70 kg hem kan verslaan, ongeacht of hij een wereldkampioen is of niet.

Het begon allemaal met een gewaagde bewering van Savaş Cebeci. In een video die viraal ging op sociale media, pronkte Cebeci met zijn indrukwekkende 120 kg en beweerde dat geen enkele man van 70 kg hem kon verslaan, zelfs niet als die persoon een wereldkampioen was. Zijn zelfverzekerde woorden zorgden voor veel opschudding in de sportwereld en lokten meteen reacties uit.

De Reactie van Kaan Kazgan

MMA-vechter Kaan Kazgan liet Cebeci niet wegkomen met zijn uitdaging. Onmiddellijk na het horen van de uitdaging reageerde Kazgan met vastberadenheid. Hij verklaarde publiekelijk dat hij klaar was voor een gevecht en dat Cebeci zijn woorden moest waarmaken.

Wat volgde was een episch gevecht dat iedereen versteld deed staan. De twee mannen stonden tegenover elkaar, met Cebeci die aanzienlijk groter en zwaarder was dan Kazgan. Echter, gewicht alleen bleek niet genoeg te zijn om de ervaren MMA-kampioen te verslaan.

Kazgan die een video van het gevecht online plaatste, toonde zijn technische vaardigheden en behendigheid en slaagde erin om Cebeci te overmeesteren, waarbij hij uiteindelijk als winnaar uit de strijd kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws