Groot gevecht voor boksicoon Anthony Joshua in Afrika! 'Muhammad Ali achterna' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Groot gevecht voor boksicoon Anthony Joshua in Afrika! 'Muhammad Ali achterna'

Groot gevecht voor boksicoon Anthony Joshua in Afrika! 'Muhammad Ali achterna'

Eddie Hearn de Britse bokspromotor hint op 'ongelooflijk' gevecht voor Anthony Joshua in Afrika ter gelegenheid van 50ste verjaardag van 'Rumble in the Jungle'.

Eddie Hearn heeft opnieuw beweerd dat Anthony Joshua in gesprek is voor een verrassend gevecht in Afrika. De 34-jarige bokslegende met een trotse tatoeage van het Nigeriaanse huis van zijn ouders op zijn schouder, heeft net getekend voor opeenvolgende gevechten in Saoedi-Arabië. Deze gevechten in het Midden-Oosten hebben zelfs de traditionele bokshoofdsteden zoals Londen, Las Vegas en New York overtroffen.

Hearn, de promotor van AJ, gelooft dat grote boksevenementen kunnen terugkeren naar het Afrikaanse continent. Hij vertelde de BBC: "Het zou iconisch zijn voor de sport. Wanneer we deze landen bezoeken, is er overheidsfinanciering beschikbaar om deze evenementen te organiseren." Er zijn al enkele benaderingen geweest, en Hearn denkt dat het uiteindelijk zal gebeuren.

Plannen voor Anthony Joshua's iconische gevecht in Afrika

In 1974 versloeg Muhammad Ali, George Foreman in de 'Rumble in the Jungle'. Deze onvergetelijke show, gehouden in Zaire, nu bekend als Congo, werd gefinancierd door de tirannieke president Mobutu Sese Seko, die miljarden van zijn volk verduisterde.

Hearn hoopt de aanstaande 50ste verjaardag van dit evenement te vieren met een onwaarschijnlijke terugkeer. Hij zei: "Met die verjaardag in aantocht, hebben we vaak gesproken over een groot gevecht voor Anthony Joshua - zelfs het herbezoeken van de beroemde scènes in Zaire van de 'Rumble in the Jungle'. Visueel zou het ongelooflijk zijn en iets dat Anthony graag zou willen bereiken voor het einde van zijn carrière."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws