Ernesto Hoost (58) geeft meer info over comeback: 'Ik kijk er naar uit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ernesto Hoost (58) geeft meer info over comeback: 'Ik kijk er naar uit'

Ernesto Hoost (58) geeft meer info over comeback: 'Ik kijk er naar uit'

Ernesto Hoost Kickbokslegende, maakt zich op voor zijn comeback. De 58-jarige Hoost is in voorbereiding op een opzienbarende terugkeer in de ring, ditmaal in Japan.

Met een indrukwekkende geschiedenis van vier K1-wereldtitels op zijn naam, geniet Hoost in Japan de status van een legende. Na bijna tien jaar afwezigheid van het wedstrijdtoneel, heeft hij een uitnodiging ontvangen om opnieuw te vechten.

"Het is nog niet direct gepland, maar het gaat zeker gebeuren," bevestigt Hoost tegen NH nieuws vandaag terwijl eerder werd verwacht dat hij dit jaar nog zou vechten.

'Mr. Perfect' Keert terug naar de ring

Ernesto Hoost, ook bekend als 'Mr. Perfect', is weer volop in training. Hij, die rond de millenniumwisseling viermaal de wereldkampioenstitel veroverde, was met name in Japan immens populair.

Na het beëindigen van zijn professionele carrière in 2006, maakte hij in 2014 een korte comeback voor twee gevechten, waaronder een tegenstander van formaat, Peter Aerts (zie video onderaan artikel).

Nieuwe uitdaging in het vooruitzicht

Hoost heeft een uitnodiging geaccepteerd om in Japan weer de ring te betreden. "Ik ben niet van plan om tegen de huidige wereldtop te vechten, aangezien ik dat stadium voorbij ben."

Maar ik kijk er zeker naar uit," deelt hij mee in het video interview met NH Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws