Fury overleeft bokswedstrijd niet tegen Jake paul! 'Hij gaat knock-out' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury overleeft bokswedstrijd niet tegen Jake paul! 'Hij gaat knock-out'

Fury overleeft bokswedstrijd niet tegen Jake paul! 'Hij gaat knock-out'

Eddie Hearn de Engelse bokspromotor, voorspelt dat Tommy Fury zal worden uitgeschakeld door Jake Paul. in hun komende boksgevecht op 24 februari.

Matchroom Boxing baas Eddie Hearn kan op dit moment misschien niet opschieten met Jake Paul, maar hij verkiest de YouTube-ster boven Tommy Fury. Hearn zegt dat Tommy de halfbroer van zwaargewicht bokskampioen Tyson Fury, "ongelooflijk beperkt" is en zal bezwijken onder de druk van Pauls mentale oorlogsvoering.

“Jake denkt bijvoorbeeld oprecht dat hij een vechter van wereldklasse is, en dat hoort soms bij gevechten. En mentaal zal hij Tommy Fury breken", zei Hearn over de bokswedstrijd van 24 februari. “En dat is belangrijk, want mindset is alles in het vechtspel, en ik weet dat je vaardigheid moet hebben, maar mentaal is hij ook behoorlijk robuust."

Jake Paul zal winnen van Tommy Fury op knock-out

De wedstrijd tussen Paul en Fury viel twee keer uit elkaar voordat hij werd geboekt voor 26 februari in de Diriyah Arena, Diriyah, Saoedi-Arabië. Paul en Fury gingen tegen elkaar los in de ring na het Artur Beterbiev vs Anthony Yarde-evenement van afgelopen zaterdag in Londen.

De scène vormde een schril contrast met uren eerder, toen Paul backstage aardig was met Tyson Fury. Hearn zei dat als het ging om mentale oorlogsvoering, de kloof tussen de zwaargewicht bokskampioen en Paul geen wedstrijd was. Tenslotte deed Hearn een voorspelling van het gevecht. "Ik denk dat Tommy verslagen zal zijn voordat het gevecht meerdere rondes ingaat. En ik denk dat Jake Paul zal winnen door knock-out.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws