Film 'Big George Foreman' volgt het leven van de bokslegende, minister en BBQ ondernemer (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Film 'Big George Foreman' volgt het leven van de bokslegende, minister en BBQ ondernemer (video)

Film 'Big George Foreman' volgt het leven van de bokslegende, minister en BBQ ondernemer (video)

De officiële trailer voor de biopic van George Foreman, getiteld "Big George Foreman: is vandaag uitgebracht.

The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World", van regisseur George Tillman Jr., gaat over het leven van de legendarische bokser die minister werd. Forest Whitaker speelt Doc Broadus, de oude trainer van de bokser die hem kennis liet maken met de sport.

Acteur Khris Davis, zal Foreman zelf spelen. Sullivan Jones speelt Muhammad Ali, aangezien de twee boksers tijdens hun carrière iconische periodes hadden, waaronder de Rumble in the Jungle-wedstrijd in Zaïre.

Rumble in the Jungle

De biopic volgt de hoogtepunten van Foreman's bokscarrière, onder meer toen hij Olympisch goud behaalde op de Mexico City Games in 1968 en zijn wereldkampioen zwaargewicht. Buiten zijn bokscarrière gaat het verhaal over Foreman die zijn geloof vindt, met pensioen gaat en predikant wordt.

Tenslotte documenteert het zijn terugkeer naar de ring op 45-jarige leeftijd, wanneer zijn familie en kerk financiële problemen hebben. Hij claimde vervolgens de titel van zwaargewicht kampioen en werd daarmee de oudste in de boksgeschiedenis die dit deed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws