'Zusje!' MMA-vechter en OnlyFans model zet heftige video online Nieuws
Nieuws

'Zusje!' MMA-vechter en OnlyFans model zet heftige video online

'Zusje!' MMA-vechter en OnlyFans model zet heftige video online

Kamila Smoguleck, een 26-jarige Poolse vechtster in Mixed Martial Arts (MMA), draagt de naam 'Zusje'. Een opvallende bijnaam voor de Poolse vechtsportster, die bovendien ook op het platform OnlyFans actief is.

Fans kunnen hier geld betalen voor pikante foto's en video's, die wellicht nog pikanter zijn dan de posts op haar reguliere Instagram-pagina. Maar in de MMA-kooi staat de Poolse schone ook haar mannetje. Zij komt daar niet altijd ongehavend uit en plaatste een video online hoe zij er uitzag na haar laatste wedstrijd.

'Zusje!' MMA-vechter en OnlyFans model zet heftige video online

Het gevecht was erg moeilijk voor Smogulecka. Ze liep in de eerste ronde een oogblessure op, maar kon met haar tegenstander het hele duel overbruggen en verloor alleen op punten.

Het getuigd nogal van lef om te laten zien dat het MMA-vechten met een prijs komt. De Poolse MMA-vechter liet zien hoe haar gezicht herstelt na een zwaar gevecht, haar professionele record is 2-2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws