Doodsbange Mike Tyson doet verrassende onthulling over gevecht met Jake Paul (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Doodsbange Mike Tyson doet verrassende onthulling over gevecht met Jake Paul (video)

Doodsbange Mike Tyson doet verrassende onthulling over gevecht met Jake Paul (video)

Op zaterdag 20 juli staat een ongekend boksgevecht op het programma: YouTube-ster Jake Paul neemt het op tegen de legendarische Mike Tyson. Het AT&T Stadium in Dallas, Texas, vormt het decor voor deze clash, die live te zien zal zijn op Netflix.

Tyson over zijn angst "Ik ben doodsbang om de ring weer in te gaan"

In een interview met Fox Channel News geeft Tyson toe dat hij zenuwachtig is voor de confrontatie. "Weetje wat het is, ik ben doodsbang om de ring weer in te gaan", aldus de 58-jarige bokser. 80.000 fans zijn aanwezig in het stadion en miljoenen kijkers zien via Netflix de wedstrijd.

De presentator vraagt of Tyson een 'Rocky'-achtige comeback nastreeft, of dat het een keihard gevecht zal worden. Tyson ontkent dit: "Het wordt een demowedstrijd, maar als je de regels opzoekt, zie je dat het geen oefenrondje wordt. Dat maakt het extra spannend. Maar naarmate de datum nadert, wordt ik minder bang."

Gezondheid Tyson punt van discussie

De gezondheid van Tyson is een belangrijk punt van discussie. De 58-jarige bokser moet een extra keuring ondergaan om te bepalen onder welke regels er gevochten mag worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws