Jaraya terug in de ring: klaar voor spectaculaire comeback Nieuws
Nieuws

Jaraya terug in de ring: klaar voor spectaculaire comeback

Jaraya terug in de ring: klaar voor spectaculaire comeback

De kickbokswereld is in rep en roer na de aankondiging van Mohammed Jaraya dat hij binnenkort weer in de ring zal stappen.

De Marokkaanse topvechter, die de afgelopen maanden te maken kreeg met een reeks afzeggingen van geplande wedstrijden, is klaar om zijn comeback te maken.

Jaraya's Glory-avontuur van debuut tot tegenslag

In januari 2018 tekende Jaraya een contract bij Glory, waar hij zijn debuut maakte met een overwinning op Miles Simpson. Later dat jaar besloot hij van sportschool te veranderen en twee gewichtsklassen te stijgen.

In september 2018 leed hij een TKO-verlies tegen Murthel Groenhart. Na deze tegenslag keerde Jaraya terug naar zijn oude sportschool en richtte hij zich weer op de vedergewicht divisie.

Op vrije voeten en klaar voor de toekomst

Jaraya's laatste partij vond plaats in december 2019, waar hij Massaro Glunder versloeg op unanieme beslissing. Nadien kwam hij in conflict met de wet en bracht hij een periode in de cel door. Inmiddels is hij weer op vrije voeten en vastberaden om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Speculaties over Glory-terugkeer

Geruchten op Twitter wijzen op een mogelijke terugkeer van Jaraya naar Glory. Ondanks dat zijn officiële status bij de organisatie als 'retired' staat en hij geen contract meer heeft, is de interesse van fans groot.

Jaraya's talent en spectaculaire vechtstijl maken hem tot een graag geziene gast in de ring.

Jaraya's record bewijs van zijn klasse

Met een record van 65 partijen, 8 nederlagen en 36 (T)KO overwinningen, behoeft Jaraya tot de top van het kickboksen. Zijn vechtlust en talent maken hem tot een onvoorspelbare en spannende vechter om naar te kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws