'Jake Paul wordt genadeloos gesloopt door Iron Mike!' Oud rivaal waarschuwt Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Jake Paul wordt genadeloos gesloopt door Iron Mike!' Oud rivaal waarschuwt

'Jake Paul wordt genadeloos gesloopt door Iron Mike!' Oud rivaal waarschuwt

De bokswereld staat op zijn kop met de aankondiging van het sensationele gevecht tussen YouTuber Jake Paul en voormalig zwaargewicht kampioen Mike Tyson. Toch is het gevecht niet zonder gevaar voor Jake Paul.

Op 20 juli 2024 zullen deze twee het in de AT&T Stadium in Dallas, Texas tegen elkaar opnemen in een clash die nu al belooft legendarisch te worden.

Terwijl de spanning stijgt, heeft Roy Jones Jr., de laatste tegenstander van Mike Tyson in een exhibitie-wedstrijd, een waarschuwing afgegeven aan Jake Paul. Jones Jr. erkent weliswaar dat Paul stappen heeft gemaakt als bokser, maar benadrukt dat "Iron Mike" ondanks zijn leeftijd nog altijd een krachtpatser is.

Kan Jake Paul de legendarische Mike Tyson overwinnen?

"Als het een echt gevecht wordt, is het lastig te voorspellen," aldus Jones Jr. "Jake Paul is zeker beter geworden, maar Mike Tyson blijft Mike Tyson, ook op 58-jarige leeftijd. Toen ik tegen hem bokste, sloeg hij nog steeds als Mike Tyson. Eén stoot op de kin en het is game over, ongeacht wie je bent."

Jones Jr. ziet wel potentie in het gevecht als promotie-evenement en verwacht hoge kijkcijfers. Hij waarschuwt Paul echter voor de gevaren die hem te wachten staan: "Als Mike uit de startblokken schiet zoals hij dat kan, wordt het heel zwaar voor Jake."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws