🎥 Bokskoning Tyson Fury toont explosieve snelheid in nieuwe training video Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Bokskoning Tyson Fury toont explosieve snelheid in nieuwe training video

🎥 Bokskoning Tyson Fury toont explosieve snelheid in nieuwe training video

Tyson Fury, de beroemde zwaargewicht bokser, is in topvorm ter voorbereiding op zijn titelgevecht tegen Oleksandr Usyk. Dit belangrijke gevecht, dat op 18 mei in de Kingdom Arena in Riyad, Saoedi-Arabië, plaatsvindt, belooft een historisch moment te worden in de bokswereld. Fury's WBC- en lineaire titels staan op het spel, net als Usyk's WBA, WBO, IBO, en IBF titels.

Een kijkje in de training van Tyson Fury

Een recente video van 35 seconden, gepost op X, laat zien hoe 'The Gypsy King' samen met zijn vader, John Fury, aan zijn vorm werkt. Terwijl hij de pads er van langs geeft, toont Tyson zijn verfijnde techniek en snelheid, een indicatie van zijn serieuze voorbereiding op het aankomende gevecht.

Onzekerheid rondom het gevecht Tussen Fury en Usyk

Hoewel fans reikhalzend uitkijken naar het gevecht, brengt de voorgeschiedenis van uitgestelde wedstrijden enige onzekerheid met zich mee. Alexander Krassyuk, promotor van Usyk, heeft zijn twijfels geuit over het doorgaan van het gevecht, mede door Fury's historie van uitgestelde rematches.

"Theoretisch zou de rematch voor het einde van 2024 moeten plaatsvinden. Maar we weten allemaal dat Tyson niet de beste is in het nakomen van rematchen," zegt Krassyuk. Maar eerst moet het gevecht überhaupt nog van start gaan voordat er gesproken kan worden over een rematch. Zal Fury vs Usyk echt plaatsvinden? Deel je mening in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws