Jake Paul maakt het boksen kapot: Doping, nepgevechten en meer... Nieuws
Nieuws

Jake Paul maakt het boksen kapot: Doping, nepgevechten en meer...

Jake Paul maakt het boksen kapot: Doping, nepgevechten en meer...

Jake Paul staat gepland om tegen Mike Tyson de ring in te gaan, de uitslag is al bekend volgens critici want de doping gebruikende YouTube-ster volgens critici heeft het gevecht al in de tas zitten.

Er is veel commentaar op Jake Paul en zijn komende wedstrijd tegen de bijna 60 jarige bokslegende Mike Tyson. Een van de grootste criticasters is UFC ster Colby Covington die gisteren al uit de doeken deed dat alle gevechten van Jake Paul nep zijn en 'freak shows' . Ook merkte Covington op dat Jake onder de doping zit.

Jake Paul's gevechten zijn freak shows

Dit lijkt Jake echter niet veel te doen die een waar circus maakt van zijn komende 'fake gevecht' met Tyson. Samen met zijn vriendin de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam feest hij er op los. "Hoe kunnen mensen die van boksen houden hier nog intrappen", zegt expert Dexerto. "Jake Paul maakt de sport belachelijk en kapot."

Intussen blijft Jake uitgerangeerde vechters en bejaarde boksers uit dagen terwijl hij hoopt dat zijn Pay Per View verkopen omhoog gaan. Zijn laatste gevecht tegen Ryan Bourland haalde geen record.

De overstap naar Netflix voor zijn volgende gevecht met Tyson wordt gezien als een teken van afnemende geloofwaardigheid en dalende online kijkcijfers. Jake zal het verder een HEMA rookworst zijn, die leeft verder in zijn eigen gemaakte boksfantasie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws